C/ Rumania, 12 - Alcalá de Henares, Madrid (+34) 916 709 014info@feiz.esL-V de 09:00 a 20:00

Col · laboració activa Projecte Puerta Bonita®

Post 7 of 12

Feiz soluziones de compra , en Col · laboració amb Comercial Prova , participa ACTIVAMENT en el Desenvolupament del Projecte “Puerta Bonita ®” .

Nostre Equip Especialitzat en Indústria siderometal · lúrgica , ha treballat mà a mà amb el departament de disseny en l’avanç i Millora del Producte. Participant en l’Assessorament Tècnic en Materials ( Selecció de qualitats Ÿ Formats ) , Processos de Producció , Negociació amb Proveïdors (Condicions , Mètodes de Distribució , logística , etc ) , sí que ha aconseguit un treball final , Competitiu , en el segment de mercat al Que Dirigeix sí , i de qualitat excel · lent .

Per descomptat, Dins nostre Compromís de Reducció de Costos paràgraf Cada Element Necessari en la fabricació de Tota la gamma de Productes d’intempèrie , Tant Portes d’entrada  blindades , Portes de garatge , Portes per als vianants , tanques i tancaments , el pecat renunciar al Nivell de Qualitat exigit .

De aquesta manera , Feiz , confirmació El Compromís de Ajudar a les Empreses de forma activa , no només en la recerca de l’Estalvi sinó en l’Assessorament tècnic industrial , aportant do Experiència i professionalitat en el sector .

Us convidem una cua visiteu la pàgina web del Projecte , www.puertasbonitas.com i comproveu els resultats de aquesta treball en Equip.

Feiz

Artículo escrito por Feiz

Menu